Select Page

Spoštovani starši/skrbniki bodočih prvošolcev,

obveščamo vas, da bo vpis v 1. razred OŠ Rače za šolsko leto 2022/2023 potekal v prostorih večnamenske športne dvorane pri OŠ Rače – sejna soba, in sicer:

  • v torek, 15. 2. 2022, od 8.00 do 14.00,
  • v sredo, 16. 2. 2022, od 8.00 do 12.00 in od 15.00 do 18.00.

V skladu s priporočili Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport vas bo zaradi zagotavljanja varnostnih ukrepov za zmanjšanje tveganja okužbe,  k vpisu bodočih prvošolcev pospremil nekdo od zaposlenih, zato vas vljudno prosimo, da počakate pri vhodu v določenem časovnem razporedu.

Starši/skrbniki morate v prvi razred osnovne šole vpisati otroke, ki bodo v koledarskem letu, v katerem bodo začeli obiskovati šolo, dopolnili starost 6 let (letniki 2016) in starejše. Starši/skrbniki lahko vpišete svojega otroka le na eno šolo, praviloma v osnovno šolo v šolskem okolišu v katerem otrok stalno ali začasno prebiva. V drugo osnovno šolo lahko vpišete otroka v primeru, če šola drugega šolskega okoliša s tem soglaša. Če imate namen otroka vpisati na šolo izven kraja bivanja ali če načrtujete preselitev, vas prosimo, da o svoji nameri obvestite obe šoli. Vpisa se naj udeleži le en zdrav starš, ki izpolnjuje pogoje PCT. Prosim vas, da uporabite zaščitno masko, da si ob vstopu v šolo razkužite roke in da upoštevate varnostno razdaljo. Le tako bomo lahko zagotovili ustrezne higienske pogoje in varnostne ukrepe za zmanjšanje tveganja okužbe.

Lepo vas pozdravljamo.

Rolando Lašič, ravnatelj

Vpis v 1. razred 2022/23

DOKUMENTACIJA:

Soglasje prepis na drugo šolo

Vloga za prepis na OŠ Rače

Dostopnost