Select Page

Spoštovani starši!

Jutrišnji dan že vsi skupaj z nestrpnostjo pričakujemo. Končno se bodo v šole vrnili učenci. Na začetku sicer samo učenci 1. triade. Upamo, da jim bodo kmalu sledili še vsi ostali.

V šolo lahko pridejo samo popolnoma zdravi učenci.

Vaše otroke pričakujemo v šoli jutri zjutraj malce pred 8.15. Za tiste, ki pridejo prej, se jutranje varstvo prične ob 6.00 in poteka v matičnih razredih vaših otrok.

Za vstop v šolo učenci potrebujejo zaščitne maske. V šolo učenci vstopajo posamično ob skrbi za primerno varnostno razdaljo.

Pri vhodu bodo učence pričakale dežurne osebe ter jih spuščale v šolo in usmerile do matične učilnice.

Pouk se bo izvajal po veljavnem urniku.

Učenci 1. razredov vstopajo v šolo pri vhodu 3, pri jedilnici šole – tako kot septembra in oktobra. Učenci gredo obuti do garderobe pri razredih in se tam preobujejo v šolske copate. Šolske torbe pustijo v šoli do petka.

Učenci 2. in 3. razreda vstopajo v šolo pri vhodu 1, avla pri telovadnici. V avli se preobujejo v šolske copate in gredo v matične učilnice. Učenci 2. in 3. razreda nosijo torbe domov.

Učenci odhajajo iz šole domov po urniku. Učenci uporabijo isti vhod kot ob prihodu v šolo. Starši, ki prihajate po otroke, najavite prihod po otroka dežurni osebi pri vhodu in počakate na prihod vašega otroka pred vhodom.

V tednu od 26. 1. do 29. 1. 2021 šolski avtobus ne bo vozil, ker starši niste izkazali potrebe.

Vozni red za naslednji teden vam bomo sporočili pravočasno.

Vsem skupaj želim miren in uspešen začetek pouka.

Rolando Lašič

Dokumenti:

NAČRT ZA ZAGOTAVLJANJE KONTINUIRANEGA DELA NA OSNOVNI ŠOLI RAČE V PRIMERU VIRUSA SARS-CoV-2 in bolezni COVID-19 (koronavirus)

ORGANIZACIJA DELA OB ODPRTJU ŠOL ZA UČENCE OD 1. DO 3. RAZREDA Januar 2021

Pravila ravnanja v OŠ RAČE v času razbremenilnih ukrepov epidemije COVID – 19

Protokol za preprečevanje nalezljivih bolezni na OŠ Rače – januar 2021

Dostopnost